RAAMAT "TÄIUSLIK LAPS"

 Paar päeva tagasi lõpetasin raamatuga, mis kannab pealkirja ,,Täiuslik laps". 

Lugedes ainult raamatu pealkirja võiks arvata, et tegemist on hea looga, eks? Aga kahjuks esmamulje võib olla väga petlik ning seda ka on. 

Tegemist on kõhedust tekitava psühholoogilise põnevikuga. Juba pikalt tõmbavad mind psühholoogilised filmid ning raamatud. 

Raamat ,,Täiuslik laps" räägib noorpaarist, kelle meeleheitlikuks sooviks on saada laps aga seni see pole neil õnnestunud. 

Mees on kirurg ja naine on meditsiiniõde, kelle elu tundub täiuslik. Aga kahjuks täiuslikkusest on keegi puudu. Ja selleks on laps. Naine ja mees töötavad mõlemad samas kliinikus. Ühel päeval tuuakse sinna väärkoheldud laps, kes kõndis alasti pargis ringi.  

Uurimise käigus selgub, et lapse ema on surnud. Kes lapse ema tappis?  Lõpuks lähevad asjad nii, et nad lapsendavad lapse. Lapse psühhika on väga kahjustatud. 

Antud raamatu puhul meeldis mulle see, et see läks kiirelt edasi koguaeg. Ei jäänud ühe kohapeale seisma. Väga meeldis, kuidas raamat oli kirjutatud. Ühtegi halba sõna raamatu kohta ei oskagi öelda, kui ainult seda, et raamatule peab tulema teine osa. 



Comments

Most popular posts