SÕPRUSSUHTED

Sõprussuhted. Sõbrad tulevad ja lähevad. Mõne inimesega tekib see õige klapp kohe või siis natukese ajapärast. Mõtled, et mul on temaga hea suhelda ning jätkad suhtlemist. 

Tean enda ümbruskonnast inimesi, kelle sõprussuhe katkes ning nad ei tea siiamaani, miks see teine osapool lõpetas suhtlemise. Ja samuti enda kogemusest. 

Kui inimene, kes ei taha suhelda , siis ta võiks seda otse näkku öelda, mitte et teine inimene tuleb ütleb sulle põhjuse, miks too teine ei taha suhelda ja isegi ignoreerib.

Või kui inimene leiab iga ettekäände, mitte sinuga suhtlemiseks- tal võib olla kiire jne.
Ignoreerimine on minu meelest kõige vastikum asi, mis saab sõprussuhtel olla.  Ole normaalne ja ütle, et ei taha suhelda ning käitu täiskasvanult. Viska sellised inimesed oma elust välja. Usu mind, Sul pole neid vaja!


Nagu juba mainisin, siis sõbrad tulevad ja lähevad. Mõni lõppenud sõprussuhe teeb rohkem haiget, kui teine. Aga see on elu. Õpime ja saame kogemusi juurde. 

Mida vanemaks inimene saab, seda raskem on tal uusi sõpru saada. Mida noorem oled, seda lihtsamini on sul uusi sõpru saada, kuid küsimärk jääb ikkagi, kes on Sinu tõeline sõber?

Leian, et sõpru võib vabalt ka üks olla. See üks sõber kellele saad kõigest rääkida. 

Nii enda muredest kui ka rõõmudest. See sõber, kes Sind alati, alati ära kuulab.
Ma südamest loodan, et Sul on see üks sõber, kellel saad kõik oma muresi ja rõõme jagada! :)


    beverage, caffeine, coffee
                                               

Comments

Most popular posts