ELLA HARPER ON...

Peategelane on Ella Harper. Ella näol on tegemist seitsmeteistkümne aastase noore neiuga, kes elatise teenimiseks töötas stripparina. Ella ema sureb ära. Pärast ema surma on ta täiesti üksi, vähemalt ta usub seda. Kuni välja ilmub Callum Royal- mees, kes korjab ta vaesusest üles ja viib oma uhkesse hääberisse.

Ella peab õppima elama koos Callumi viie pojaga, kes kõik Ellat vihkavad. Iga Callumi poeg on kütkestavam kui teine, aga üksi ei ole nii võluv kui Reed Royal- poiss, kes on võtnud kindlaks nõuks saata Ella tagasi tänavale, kus on tema õige koht.

Nädalake on Ella veetnud seal majas ning pojad pole ikka temaga ära harjunud. Callum ütles Ellale kohe alguses, et tema pojad pole võõrastega eriti toredad, neil läheb aega harjumiseks. Ning lisaks ta ütles, et ta rääkis enda poegadega, et tüdruk tuleb neile elama. Ella hakkab käima uues koolis. Tema eesmärk on saada kätte keskkoolidiplom. See on tema tõene eesmärk. Aga paraku  Callumi pojad kahtlevad selles, nad ei usu teda. Nad arvavad, et asi on muus, kui keskkoolidiplom kätte saada.

Ella on juba kuu aega nende juures elanud. Ajapikku tegib Ellal ning Reed`il suhe, tunded. Kuid poiss ei taha, et see kaugemale areneks, sest ta läheb ära kooli ja ei taha Ellale haiget teha.
Teine põnev asi, mis Ella elus toimub on see, et ta saab oma päris isalt testamendi. Päranduseks saab endale mitu mitu miljardit raha ning ta on rabatud. Ta ei tundnudki seda mees, ta suri ära ning võimalust temaga kohtumiseks ei olnud, paraku. Callum muudkui ütleb, et Ella on nii väga oma isa moodi, et tal on tema silmad, tema juuksevärv ning et ta oleks Ellat väga armastanud.


Raamat lõppeb niimoodi, et Ella lendab ära, kuna Reed jääb vahele teise naisega. Ise arvan, et Reed oli uimastite mõju all, sest ta ei teinud midagi selleks, et seda naist tagasi lükata. Ta oli nagu halvatud.
Võin öelda, et tegu on alles esimese raamatuga, teine raamat peaks ilmuma ka! :)



Comments

Most popular posts