ROMAAN ,,KOHTUME ARMASTUSE TÄNAVAL"

 Lõpetasin Nina Bocci kirjutatud romaaniga ,,Kohtume armastuse tänaval". Pole vist nii romantilist romaani ammu lugenud.  

,,Unustamatu lugu naisest, kes naaseb vastumeelselt koju Pennsylvania väikelinna, kuid avastab siis, et on armumas nii sellesse linna kui ka kahte selle linna elanikku". 


Peategelane on Charlotte Bishop. Naine, kes on töölt vallandatud, kelle võimalused New Yorgis on ammendunud, laostunu ning musta nimekirja sattunud. Naine, kes läheb haavu lakkuma oma väiksesse kodulinna. Naastes oma kodulinna, keegi ei tea, et ta on tulemas. Charlotte ei öelnud isegi oma isale, et on tulemas koju. 
Charlotte polnud rohkem kui kakskümmend aastat üle läve astunud, kus töötas tema isa. 

Ta ei mäleta lapsena oma kodulinnas elamist üldse. 

See mälestus oleks nagu kustutatud. Nimelt kustutas ta kõik oma head mälestused oma kodukandist, sest neid oli liiga valus meenutada. 

Jõudes oma kodulinna saab ta kokku oma kunagise parima sõbranna Emmaga. Nende omavaheline suhtlus läheb jälle endiseks nagu seda oli olnud vanasti. Charlotte ei tea, et armub kahte Hope Lake`i paipoissi: üks neist on populaarne inglise keele õpetaja keskkoolis ning teine on linnakese võluv arst. 

Ammugi ei tea Charlotte seda, et populaarne inglise keele õpetaja oli lapsepõlves olnud tema parima sõber. Nad oli koos nagu sukk ja saabas. Kuhu iganes Charlotte läks, sinna läks ka Henry. 

Charlotte jaoks täiesti uustulnuk ning linnakese võluv arst on Max. Neil tuleb omavahel kohting aga paratamatult mõtleb Charlotte Henry peale. 

Henry aitab Charlottel oma mälu tagasi saada.  Mis lapsepõlv see selline on, kui ei mäleta? 

Charlotte leiab tööd omal erialal floristina. Tal oli just kinnisidee, et tahab just tööd teha omal erialal. 

Algselt mõtles Charlotte, et jääb kuni suveks aga Henryiga suhtlus võtab ootamatu pöörde ning ta otsustab koju jääda, tal pole plaanis New Yorki tagasi pöörduda. 

Nina Bocci romaaniga jäin väga rahule. Meeldis väga! Soovitan seda lugeda, kui tahate midagi eriti romantilist lugeda. 😇 

Romaan ei olnud üldse mitte veniv, mis oli väga hea. 







Comments

Most popular posts