EASY by TAMMARA WEBBER

Peategelane oli Jacqueline Wallace ja tema salapärane päästja. Kõik algas sellest, kui Jacqueline (lühidalt Jackie) läks peolt olles enda auto juurde. Äkki oli Jackie näoli istmel ning ei saanud ennast isegi mitte liigutada, sest aasta aega tuttav kutt nimega Buck võttis ta enda haardesse. Lõpuks Jackie karjus appi ja sel hetkel salapärane päästja kohale ilmuski. Kui Buck oli salapärasest noormehest läbi pekstud pöördus noormees Jackie juurde küsimusega, et kas ta sekkus asja millese tema ei oleks tohtinud sekkuda ning Jackie raputas pead. Seejärel viis noormees Jackie koju, ise roolis olles.

Läks päev mööda mil Jackie nägi enda päästjat. Tuli välja, et tüdruku päästja oli Lucas.
Lucas ning Jackie hakkasid suhtlema.

Jackie sai teada, mis Lucase emaga juhtus ning hakkas asja ise uurima. Lucase ema mõrvati ning Lucas oli ise seal juures. Niisiis hakkas Jackie ise uurima. Näha oli, et Lucas ise süüdistab ennast, mis juhtus tema emaga, et ei saanud teda kaitsta. Jackie uuris seda Lucase tuttava käest. Ja läks peale seda kohe Lucase korteri juurde. Ja lõpuks ta ütleski, mida ta oli teinud. Et oli uurinud tema ema surma kohta. Lõpuks saatis Lucas ta uksest välja. Detailid, mis ausaltöeldes välja tulid olid minu jaoks kohuvtavad, jubedad.
Kui Jackie nuttes enda auto juurde läks ilmus Buck uuesti välja. Seekord ei käinud kõik väga kiiresti, seekord Jackie tundis nagu käiks kõik aegluubis. Ja nii sai ta ka reageerida.
Autost välja joostes ta jooksis koheselt Lucase korteri poole. Hetkel mil Buck temast kinni võttis ilmus Lucas ukse peale ning nagu tume kättemaksuingel tiris ta Bucki Jackiest eemale.

Lõpuks tuli Lucase tuttav ning tiris ta omakorda Bucki pealt eemale, viimane ei liigutanudki. Mõne ajapärast tuli kohale kiirabi, kes turgutas Bucki ärkvele ning politsei, et ütlused anda. Lucas viis Jackie vannituppa, et tema vigastused üle vaadata. Lucas palus vabandust, et oli teda niimoodi uksest välja ajanud... 





Mina nimetaksin seda üheõhtu lugemiseks, mida mul ka oli. :) Soovitan seda raamatut lugeda! Ise olen seda mitu korda juba lugenud aga ikkagi ei saanud teisiti, kui pidin uuesti kätte võtma. :D

Comments

Most popular posts